Straatsburg (Frankrijk), l’Aubette

concert in de Aubette, georganiseerd door de Association Theo van Doesburg, in een jaarlijkse samenwerking met de musea van Straatsburg. Thema is dit jaar ‘Water’

De Aubette is een neoclassicistisch gebouw aan de Place Kléber in Straatsburg .De destijds (1928) modernistische interieurs  zijn ontworpen door Theo van Doesburg, Hans Arp en Sophie Taeuber-Arp

Programma: L’eau courante met werk van J.S.Bach (de 6 Courantes uit de Franse Suites, de Engelse Suites en de Partita’s), Jean-Philippe Rameau (Courante uit de Suite in a kl.), P.I.Tsjaikovsky (Barcarolle uit ‘de Jaargetijden’), Gabriël Fauré (Barcarolle nr.1), Claude Debussy (Ondine), Federico Mompou (La Barca, El Lago), Charles Griffes (The Lake at Evening), Luciano Berio (Wasserklavier) en Margaret Bonds (Troubled Water)

http://theovandoesburg.org

Dit concert is uitgesteld vanwege Covid-19: tenminste tot 1 december is Frankrijk in complete lockdown en vinden er ook geen concerten plaats.

Op deze dag zal ik bovenstaand programma als livestreaming spelen om 11:00 en om 20:00. De links naar de livestreamings volgen later.

Ga terug naar het volledige agenda overzicht